Powered By Blogger

25 Ekim 2012 Perşembe

DEJAVU


  Malaga nın tecrübeli kanat oyuncusu aynı zamanda kaptanı olan Joaquin Sanchez takımıyla oynadığı son iki maçta ilginç bir olayın kahramanı oldu.Hafta sonu kendi sahasında Valladoid i konuk eden Malaga maçı da 2 -1 kazandı.Maç 1-1 devam ederken takım penaltı kazandı ve topun başına Malaga nın penaltıcısı Joaquin geçti.Tecrübeli oyuncu penaltıyı gole çeviremedi.Maç 1-1 devam ederken ve sıkıntıya girmişken gemisini kurtaran kaptan misali sahneye çıkan Joaquin 87. dakika da sahneye çıktı ve hayati bir 3 puan kazandırdı takımına.Bugün ise Şampiyonlar Liginde kendi sahasında Milan ile karşılaştı Malaga.Maçın ilk yarısında yine bir penaltı ve topun başında yine Joaquin Sanchez. Sanırım kendi de dahil kimse kaptandan 1 hafta içinde 2 penaltı kaçırmasını beklemiyordu.Ama beklenmeyen oldu ve top üstten auta gitti.Ve dejavu, hafta sonu gerçekleşen olay yine oldu.Kaptan sahneye çıktı, tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligin de mücadele eden takımının 3 te 3 yapmasına vesile olan galibiyete golüyle katkıda bulundu.
  Bundan sonra Joaquin penaltı noktasına ne zaman geçse farklı bir heyecan yaşayacağı ve yaşatacağı kesin.Ama penaltı kaçsa da son iki hafta da yaşananlar nedeniyle Malaga taraftarının çok üzüleceğini sanmıyorum.
NOT: Gittiği her takıma imzasını atan ve takımlarını bi üst seviyeye taşıyan güzel insan iyi hoca Manuel Pelegrini ye de saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder