Powered By Blogger

24 Kasım 2012 Cumartesi

TRANSFER ÜZERİNE

           Beşiktaşımız 1.transfer gündemi NENE. Geçen sezon tüm maçlarda 27 gol 22 asist yapmış birisini beğenmemek kesinlikle olmaz.Ama burada beni düşündüren Simao Q7 gibi olumsuz örnekler kesinlikle yetenekli hırslı ve farklı bir oyuncu en az 2 sezon bize fayda sağlar ama bu takımdan ne Olcay'ı nede hayatının sezonunu oynayan Holosko'yu kesmem umarım ben yanılırımda Nene bu takımın Şampiyonluk yolunda önemli katkılar yapar.
Olası solbek transferimiz var bu konuda ilk aday herhalde İBB'den Gökhan.Ben olsam burada Emre ve asıl mevkisi solbek olan ve geçen sezon burada iyi maçlar çıkaran Tanju'yu denemeden transfere karşıyım sonra yeni sezon açılışında bir bakacağız takımın yarısı sol bek.Hem ikisi de ne kadar kötü olabilir ki.
Forvet konusunda ise bence kesinlikle sıkıntı var Batuhan maalesef kendini toparlayamadı ve elimizde başka alternatif yok buraya sistemi çalıştırabilecek ilerleyen senelerde fayda sağlayabilecek bir oyuncu alınabilir ama kesinlikle burnu havada bir adam değilde soğuk ülkelerin hırslı çocuklarına bakmak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder