Powered By Blogger

6 Aralık 2012 Perşembe

YILIN 11'İ


          Bu ara yılın 11'ini yapmayanı dövüyorlar malum bir de biz yapalım dedik ama karar vermek ciddi zor oldu.
CASİLLAS:Bu sene hem La Liga'yı hemde Avrupa şampiyonluğu'nu kazanması tercih etmemde önemli rolü oldu ama hala Barca maçlarında hep gol yemesi benı sinir etmiyor değil.
LAHM:O bir istikrar abidesi 11/12 sezonunda 58 resmi maça çıktı ve hiçbirinde Eboue gibi maç seçmemiştir liderilk vasfı yok deselerde gençlere çalışkanlığıyla iyi bir örnek.
PİQUE:Topla çıkışları olmadık zamanlarda attığı gollerle benim gibi Madrid sempatizanlarını kızdırsa da, Shakira ile olan ilişkiaine rağmen en başarılı stoperlerden biri olmaya devam ediyor.
RAMOS:O bir arıza bazen hakemler tarafından korunsa da Casillas sonrası bayrak adamlığa hazırlanıyor.Çok genç yaşta böyle bir klübün kapısından girip devam edebilmek büyük başarı ki zaten geçen sene müthiş oynadı.
ALBA:Bu sene büyük çıkış yaşadı.Barcelona altyapısını tekrar geri getirme alışkanlığı devam ediyor.Bu sene ki performansıyla sol bek bekleyen gözlerimizin pasını sildi.
PİRLO:Açıklama yapmaya gerek varmı bilmiyorum reis Jueventus'un şampiyonluğunda büyük rol oynadı Milan'ın bu karakter ve yetenekte ki bir adamı nasıl bıraktığını anlamak güç ki İngiltere'ye attığı panenka herşeyi açıklar heralde.
İNİESTA:Bebek yüzlü seri katil kıvamında ki bu adam belki de sistemin en önemli parçası,bazı hareketleri o kadar kolay gösteriyor ki insan kendi oyuncusu yapamayınca kızıyor.
HAZARD:Geçen sezon tüm maçlarda 50'ye yakın gol ve asist yapması ve bunu bu yaşta yapması kendisine olan hayranlığımı artırdı ki Chelsea kariyeri de gayet iyi başladı.
FALCAO:Kimileri onun için 40 milyon euro etmez dedi kimisi o kadar da değil dedi ama bu kaplan tam bir golcü ve durmdan atmaya devam ediyor.Eğer ki bu sene bir yere transfer olursa 60'tan fazla edeceği kesin Madrid onun yerini nasıl doldurur bilmem ama böyle seviye atlatan oyuncular fazla bulunmuyor.
MESSİ:Onu buraya niye aldığımızı açıklamaya gerek yok kırılacak herşeyi kıracak büyük ihtimalle.Pele onun hakkında zırvalasa da o atmaya devam ediyor.Dünya kupası mı hiç sanmıyorum.
RONALDO:Geçen sezon ligde 46 gol attı ama Messi'nin gerisinde kaldı bu da ancak onun başına gelebilir.Her zaman Ronaldo'yu Messi'ye tercih ederim çünkü Messi'de doğuştan gelen bir yetenek ve bu yeteneği işleyecek takım vardı.Ronaldo ise sınırlı yeteneklerini en verimi şekilde kullanmayı öğrendi bu kadar eleştirilmesinde yakışıklı olmasının payı var bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder