Powered By Blogger

17 Aralık 2012 Pazartesi

HEP DESTEK TAM DESTEK


  Hem biz Fenerbahçeliler hem de derbiden iyi futbol bekleyen gerçek futbolseverler için hayal kırıklığı yaşadığımız bir akşamdı.İlk yarıda bir derbide deplasmanda nasıl oynamamamız gerekiyorsa öyle oynadık aslında.Ama yıllardır bizim cimboma yaptığımızı onlar bize yaptı ve gereksiz faullerden doğan iki duran topla geriye düştük.İkinci yarı ise tam bi kabustu,nerdeyse hiç organize bir atak geliştiremedik.Gördüğü kırmızı karttan sonra armayı defalarca öperek gönlümüzü okşayan Meireles oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı.Açıkçası oyuna daha fazla ağırlığını koymasını bekliyoruz ondan çünkü beklentileri karşılayacak kaliteye sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.Volkan a değinmek gerek aslında.Yediği ikinci golde yüzde yüz hatalı olduğunu düşünüyorum.Omzunda hala devam eden sakatlık, fiziksel olduğu kadar mental açıdan da etkiliyor Volkanı.Canı sağ olsun diyelim Arena da ki son iki galibiyetin mimarına, arada olur öyle şeyler.
  Psikolojik üstünlüğün Galatasaray lehine geçtiği yönünde laflar edilmeye başlandı.Benim bildiğim üstünlük öyle olmaz 10 sene kendi evinde yenersin rakibini yeri geldiğinde deplasmanda da kazanırsın o zaman senin söylemene gerek yoktur zaten herşey ortadadır.Ezeli rakibimizin hala Kadıköy de galibiyeti yok Arena da oynanan 4 maçında 2 sini biz kazandık yanlış bilmiyorsam.                                                                          
   Halis Özkahya ya da değinmeden edemeyeceğim.O da Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus abilerinin yolundan gidiyor.Avrupa da maç yönetmenin Fenerbahçe aleyhine ilkler yaşatmak olduğunu çabuk kavramış.Meireles e kariyerindeki ilk kırmızıyı gösterme şansını diğer 'elit' abilerine bırakmadı.Benden söylemesi Kuyt da hiç kırmızı görmemiş.
  İlk yarıdaki son maçımız Karabük le içeride.O maçı hasarsız atlatıp devreye girmek gerek. Şayet ben devre arasının bizim için ilaç olacağını ve ikinci yarıda daha iyi bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum.Bir kaç küçük rütuş da gerekli açıkçası.Aykut hocamız gerekli çalışmaları yapar ve 3 kulvarda devam eden tek takım olarak emin adımlarla yolumuza devam ederiz. . .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder