Powered By Blogger

16 Aralık 2012 Pazar

TRANSFER ÖNERİLERİ

                      Samed Hocamız malum transfer sıkıntılarından bahsetti bende öyle hasbelkader birşeyler buldum onları da sizinle paylaşayım dedim.
Theofanis GEKAS:Malum Levante ile olan sözleşmesini feshetti.Bizim gibi topu kalenin içine sokmada sıkıntı yaşayan takımlar için tam ilaç gibi adam.Kariyerinde attığı 150 gol bu adamı tarif etmeye yeter.Seneye de kadroda olması 3 kulvarda gitmek isteyen takımımıza da sıkıntı olmaz.Duy sesimizi hocam
Musa NİZAM:Duyduk ki Escude ile yollar ayrılacakmış.Sözleşmesi bu sene bitecek olan Musa buraya sol ayaklı olarak yaapabileceğimiz iyi transferlerden.
Yunus MALLI:Bu genç gurbetçi futbolcu kardeşimiz Mainz forması giymektedir.İsmini ilk olarak borges blog da duymuştum.Ozzy ve Reis'in olmadığı yerde oyunu kreatif anlamda taşıyabilecek kalitede bir adam sözleşmeside bu sene bitiyor.Ozzy'de gördük yabancı altyapısı almış adamların farkını bunlara Yunus'da eklenirse daha iyi top yapan bir takım haline geliriz ve yaşı sadece 20 tabi alabilirsek.
Gökhan SÜZEN:Uzun süredir peşine olduğumuz bir isim Gökhan.FB maçında alıcı gözle izleme fırsatı bulduğumda bana sanki sol ön oyuncusu gibi geldi ama topla marifetli duran top bile kullanabilen bir sol beke hatta gerektiğinde önde de kullanabileceğimiz bir isime kimse hayır demez.Zaten devre arasında veya sezon sonunda takıma katılmasını bekliyoruz.
Michael ENERAMO:Amaç Almeida yokken sistemi işletebilmek ise o cüssede bir adam var;Nijerya'lı Eneramo.Sivasspor'da 68 maçta 26 gol attı.Cüsse olarak rakip savunmacıları korkutan bir oyuncu gol vuruşları da fena değil ki biz bu konuda zaten kimseye laf söylemeye hakkımız yok.Eneramo'nun sözleşmeside bu sene sonunda bitiyor.
Özer HURMACI:Transfermarkt.de sitesinde gezerken Özer'in sözleşmesinin bu sene bittiğini gördüm ve şaşırdım.Eğer gerçekse Gs'ın Necati Ateş'ten aldığı ikinci bahar verimini bizde fazlasıyla alabiliriz ki bizimde bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.Ama tabii zaengin Kasımpaşa bize göre daha fazla para verme imkanına sahip o ayrı.
Şahin AYGÜNEŞ:Uche'ler gelmeden takımın santraforu oydu.Bu sene fazla şans bulamasa da kaliteli bir forvet oyuncusu su götürmez bir gerçek.Hızlı bir oyuncu olması henüz yaşının 22 olması bizim için ciddi bir avantaj.
Hasan KABZE:Türkiye'de hak etiiği değeri bulamayan forvet pyuncularındandır.Yukarıda da bahsettiğim gibi geçen sene Necati'nin gösterdiği etkiyi yapabilecek bir oyuncu ve yine bu sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Yaşı handikap ama tecrübesiyle gerektiğinde oynayacak gerektğinde kulübede durabilecek bir isim.
Sinan BOLAT:Alabileceğimiz en iyi yerli kaleci.Bu sene sözleşmesi bitiyor.Çapraz bağ ameliyatı geçirdi ama inşallah toparlayacak.Topu oyuna sokma becerisini çok beğeniyorum hırslı ve istekli olması büyük avantaj.5 büyüklerde kalesinde sıkıntı olan tek takım biziz ve yabancı olmaması büyük avantaj.
DUY SESİMİZİ SAMET HOCAM, DUY SESİMİZİ SAYIN BAŞKANIM...



foto:transfermarkt.com.tr den alınmıştır.

nis GekasnTheofanis Gekasis Gekas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder