Powered By Blogger

12 Haziran 2013 Çarşamba

KISACA GÜNDEM

     Maalesef iş yoğunluğu nedeniyle blogu uzun süre sessiz bıraktık.Bu arada dünyalar değişti neredeyse.Kısa kısa yazalım yinede
Samet hocanın ayrılması:Uzun zamandır beklenen bir gelişmeydi.Sezon başında 2+2 yıllık sözleşme zaten gereksizdi ki bunun cezasını hem gereksiz gündem hem de parayla ödedik.Profesyonel açıdan tazminat hakkı ama yine de kendini Beşiktaş'ın çocuğu diye adlandıran birine tazminat hoş durmadı.Bundan sonra ki hayatında başarılar dileyelim.
Zeki Önder ÖZEN:Uzun zaman sonra takımımız için önemli bir gelişme oldu.2 aydır adı sıkça anılıyordu zaten.Aynı gün rakiimizn gerçekleştirdiği Alper transferinden daha önemli bir gelişme bence.Umarım rahat bırakırlar malum imza gününde münasebetsiz biri ortamı germeyi başardı.
Genel Kurul ve Seçim:Hala aklanamayan Adalı ve geçen seçime girmeyerek benim gözümde hiçbir zaman aklanamayacak olan Aksu ittifak yaparak seçime giriyorlar.Net görüşüm bu mantelite ve anlayışın takımımıza faydası olmayacağı yönünde.Başkanımız hata yapmıştır ama kaçmamıştır.Gönlüm F.Orman'dan yana.
Tranfer gündemi:Önemli olan şu aşamada hoca.Umarım disipinli ve saygı duyulacak bir isim getirilir.İsmi geçen Bielsa,Favre ve Schaaf gibi isimler gayet umut verici.
McGregor:Giderken kazandırdığı para gayet güzel umarım gittiği yerde mutlu olur.Çok iyi kaleci değildi belki ama kötü de değildi bence.
İnönü yıkım:Çok güzel şekilde veda ettiğimiz mekanımıza yakışır şekilde kavuşuruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder